– Ser etter nye steder

SJEKK: Det ble noen navn på blokka for UP 244 også denne gangen.

Utrykningspolitiet hadde torsdag formiddag kontroll på Fjæreveien, i forbindelse med skolestarten.

– Kontrollen ble startet klokken 9.50 på dette stedet, og nå avsluttes det etter nesten en time, forteller UP 244s mann med laseren klokken 10.45.

Utrykningspolitiets mannskaper var tidlig på farten i dag, og har kjørt litt rundt også for å se på hvordan trafikkbildet er.

To tatt

– Resultatet på to timer ble to forenklede forelegg for fart, på henholdsvis 60 km/t og 65 km/t i skiltet 50-sone, legger han til.

Kontrollen var blitt omtalt på sosiale medier en stund før den ble avsluttet, men UPs mann mente det var viktig å stå tross dette. Ikke minst ettersom torsdag var første skoledag for mange, og UP derfor ville være ekstra synlige i trafikkbildet.

Kommer igjen

– Det har nok litt forebyggende effekt at vi er her, i tillegg til at Fjæreveien er en trafikkfarlig skolevei. Akkurat på dette stedet har vi vært flere ganger, så nå ser vi etter nye steder som vi kan stå, røper han.

Noen aktuelle, nye steder har de på blokka. Så det er ikke sikkert at kontrollen nesten gang blir på Fjæreveien retning Kryssen, ved Dømmesmoen.

Del gjerne saken!Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter