Politibåt og patrulje i gjestehavna

SJEKK: Politibåten på besøk i Grimstad havn lørdag kveld. Ved ripa politibetjent Erik Konnestad og bak roret politibetjent Tormod Hammerseng.

Lørdag ettermiddag og kveld hadde politibåten seg en runde i distriktet. De sjekket båter både i skjærgården og indre havn.

Ved 19-tiden fikk politiets operasjonssentral inn melding om at en båt skal ha kjørt for fort i indre havn. Melder mente også på at båtfører kunne være påvirket.

En patrulje ble sendt til gjestehavna, hvor båten hadde lagt til kai. Samtidig ble også politibåten dirigert til stedet.

Alt i orden

– Det ser ut som en rask båt, men er en snekke som ikke går mer enn sju knop, humret båtføreren til politiets innsatsleder, førstebetjent Knut Inge Haugesten.

Innsatslederen kan fortelle at en person, som var litt alkoholpåvirket, var blitt satt i lang fra båten. Båtfører sa glatt ja til å ta en utåndingsprøve da politibåten kom til stedet.

Ingen reaksjoner

Og testen viste at her var det bokstavelig talt grønt lys for å kjøre østover.Dermed kunne både politibåten og føreren av sjekta sette kursen ut mot åpent farvann igjen.

Politibåten kunne for øvrig ved 23-tiden lørdag melde om relativt lite båter i ytre lei, og ellers ingen reaksjoner mot båtførere i Grimstad.

Del gjerne saken!Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter