Rygget på barn i barnevogn

RASKE: I løpet av kort tid var politipatruljen fra Grimstad åp plass utenfor Herlighed, der uhellet fant sted.

En 83 år gammel mann mistet førerkortet etter en hendelse i Storgaten i ettermiddag.

– Politiet fikk inn en melding rett før klokken 13.26 om at en bil hadde kjørt inn i uteserveringen på spisested. Bilen skal også ha kjørt over en tom barnevogn, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt, fire minutter etter at meldingen kom.

– Per nå er det ikke snakk om personskade, og publikum har kontroll på bil og bilfører, som er en eldre mann. Patruljen har akkurat ankommet, legger han til.

Dyttet på barnevogn

– Etter hva jeg har forstått på tilbakemeldingene fra patruljen, er det enten snakk om en feilvurdering av bilfører under rygging, eller sykdomsrelatert. Barnevognen er ikke kjørt over, men dyttet på, legger Hyberg til da han har fått en status fra patruljen.

SKRAP: Bilen hadde en del skrap på baksiden, men om dette kom fra påkjørselen, var ikke avklart da vi var på stedet.

Storgata var full av folk da ryggeuhellet fant sted, og det skal ha vært gjester som satt ved bordene utenfor Herlighed som fikk stoppet bilfører. Vedkommende framstod tydelig berørt av hendelsen, men ble ivaretatt av en eldre kvinne på stedet.

Førerkortet beslaglagt

– Det skal ha vært et barn i barnevognen, men barnet er ikke blitt skadd. Patruljen har snakket med vitner, og det er besluttet å opprette sak på hendelsen. Førerkortet til den 83 år gamle mannen er beslaglagt, og han blir anmeldt for uaktsom kjøring, oppsummerer operasjonsleder Lars Hyberg senere på ettermiddagen.

Om de som gikk med barnevogn var gjester ved spisestedet, eller gikk i Storgaten, hadde ikke politipatruljen på stedet fått oversikt over da igrimstad.no var på stedet.

Del gjerne saken!Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter