– Følger noen med når vi parkerer?

AVVENTET: Politipatruljen fra Grimstad ble på stedet til bilbergeren ankom. I bakgrunnen den blå Nissan Leafen, som var stjålet.

En bileier fra Grimstad ber folk følge med, når de parkerer ved grusplassen i Øygardsdalen. For hans bil forsvant rett etter at de reiste fra stedet.

Tirsdag formiddag fikk politiet inn melding om en hensatt elbil, på privat parkering i Arendal. Den viste seg å være stjålet. I Grimstad. For enn elbil som dukket opp uten skilter på en parkeringsplass ved Natvig utenfor Arendal, vekket bruktbilforhandlerens nysgjerrighet.

De kontaktet politiet, som kunne rapporterte om at bilen var meldt stjålet fire dager tidligere. Fra Øygardsdalen i Grimstad på torsdag. Da hadde det gått mindre enn et par timer fra bilen ble parkert, og til den ble oppdaget stjålet.

Uten skilter

Det var en ansatt ved Ring Bil AS på Natvig ved Nedenes vest for Arendal, som oppdaget tirsdag morgen at det stod en bil uten skilter på parkeringsplassen deres.

TIPS: Det var bruktbilforhandleren på Nedenes, ved Natvig, som kontaktet politiet om en ukjent bil som stod hensatt på stedet.

Den ansatte kan fortelle at hun kontaktet politiet, og at det var de som opplyste om at dette var en bil som var meldt stjålet uken før. Hun legger til at noe mer vet hun ikke, annet en at politiet kom raskt.

– Vi står her og venter på at Viking skal hente bilen, som de kommer til å frakte inn til seg i Grimstad. Bilens eier fant vi ved å sjekke VIN-nummeret, ettersom skiltene er stjålet, forteller politipatruljen fra Grimstad på stedet.

Et par timer

Den syv år gamle Nissan Leafen ble stjålet fra parkeringsplassen ved Øygardsdalen i løpet av torsdagen. Når bilen ble parkert ved Ring Bil AS, vites ikke. Fra bruktbilforhandleren får vi vite at de ikke har video på området.

– Mye tyder vel på at bilen er stjålet, og så kjørt med til den var tom for strøm. Så det blir opprettet sak på dette, og bileier vil levere inn formell anmeldelse av biltyveriet og skiltene senere. Han er på ferie for tiden, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved lunsjtider tirsdag.

Igrimstad.no har vært i kontakt med bileier, som kan fortelle at skadene på venstre side fra foran til bak på bilen, må være noe som har oppstått i forbindelse med tyveriet.

TAUET INN: Bilberger Petter Bringverd ved Viking Agder/Grimstad bilberging hentet elbilen. Den ble tatt med inn for videre undersøkelser.

– Har en mistanke

– Bilen ble parkert ved grusplassen ved Øygardsdalen torsdag, da vi reiste på ferie, og skulle hentes noen timer senere. Men da var bilen borte. Det kan nesten virke som om noen følger med på det som skjer på parkeringsplassen der, sier bileieren.

– Nå er vi på ferie, så resten må jeg ta med politiet når vi kommer tilbake. At det var skader på venstre siden av bilen, med knekk i en bakskjerm, viste jeg ikke før du spurte om dette, legger bileieren fra Grimstad til.

– Jeg har en formening om hvordan bilen har blitt stjålet, men dette tar jeg med politiet. Folk som parkerer i Øygardsdalen bør følge litt med. Vi får se mer på dette når vi er hjemme igjen. Bilen er nok kjørt med til den gikk tom for strøm, avslutter eieren av elbilen.

Del gjerne saken!Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter